Vrouw aangehouden na slaan met glas

zondag 19 april 2015

Surhuisterveen - Een 21-jarige inwoonster van Augustinusga werd zaterdagnacht gearresteerd nadat ze in een horeca-gelegenheid in Surhuisterveen een vrouw met een wijnglas had geslagen. Het 21-jarige uit Harkema afkomstige slachtoffer werd op het achterhoofd geraakt. Cafbezoekers probeerden ? tevergeefs - de arrestatie van de vrouw te belemmeren.

De politie kreeg omstreeks kwart voor twee een melding dat een bezoekster vanhet caf in Surhuisterveen door een andere vrouw met een glas zou zijn geslagen.Agenten ontdekten na enig zoeken de verdachte bij de garderobe van de zaak.Diverse bezoekers gingen in de weg staan en probeerden de te voorkomen dat devrouw werd gearresteerd. Die aanhouding lukte uiteindelijk toch waarbij deagenten tot aan de politieauto werden belaagd. De verdachte vrouw werdingesloten. Het slachtoffer liep letsel aan haar hoofd en hand op. Volgens deverdachte had de 21-jarige haar eerst geslagen. Een conflict in de relatiesfeeris vermoedelijk de oorzaak van het incident.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Buitenpost | 112 alarmeringen Buitenpost | Goedkoop Tanken in Buitenpost | Supermarkten in Buitenpost | Weerbericht Buitenpost