Zoekactie naar inbrekers

dinsdag 2 december 2014

Jistrum - De politie heeft maandagnacht tevergeefs gezocht naar enkele mannen die in een huis aan de Kooiweg in Jistrum hadden ingebroken.

De politie werd iets voor vijf uur door een buurtbewoner gebelddat er twee mannen bij de woning rondliepen en er ook een auto verdacht heen enweer reed. Toen de agenten arriveerden, hadden de bewoners net ontdekt dat erwas ingebroken en het hele huis was doorzocht. De politie zette een zoekactie optouw waarbij onder andere een politiehond en een warmtebeeldcamera werdeningezet. De zoektocht bleef zonder resultaat. De totale buit van de inbraak isnog onbekend. De politie houdt vandaag onder meer een buurtonderzoek.In Leeuwarden werd maandag in een drietal woningen ingebroken.Uit een huis aan de Insulindestraat verdwenen onder meer een laptop, een cameraen geld. Bij een woning aan de Auke Stellingwerfstraat bestond de buit uitvoornamelijk sieraden. Ook een huis aan de Vredeman de Vriesstraat werddoorzocht. Hier is nog onbekend wat is verdwenen. De politie stelt in alle zakenonder andere een buurtonderzoek in.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Buitenpost | 112 alarmeringen Buitenpost | Goedkoop Tanken in Buitenpost | Supermarkten in Buitenpost | Weerbericht Buitenpost