Twee dealers in woning aangehouden met harddrugs

vrijdag 20 maart 2009

De politie heeft twee inwoners van Kollumerzwaag van 51 en 40 jaar aangehouden op verdenking van het bezit en handel in harddrugs.
Bij de politie kwam informatie binnen dat er vanuit de woning van de 51-jarige man harddrugs werd verhandeld en dat er in de woning harddrugs werd gebruikt. Op 13 maart viel de politie de woning van 51-jarige man binnen. In de woning bevonden zich nog drie jongens van 17 jaar en n jongen van 18 jaar, allen inwoners uit Kollumerzwaag. Tijdens de huiszoeking trof de politie een gebruikershoeveelheid van twee soorten harddrugs, vermoedelijk speed en ketamine, aan. Tijdens het onderzoek kwam naar voren dat een 40-jarige inwoner van Kollumerzwaag, zich ook bezig hield met de handel in harddrugs. Na een inval in zijn woning op 16 maart troffen de agenten een handelsvoorraad met vermoedelijk speed en een gebruikershoeveelheid met vermoedelijk ketamine aan. De beide mannen zijn door de rechter-commissaris in bewaring gesteld. De vier jongens zijn na verhoor heengezonden. Het onderzoek is nog niet afgerond en meer aanhoudingen worden dan ook niet uitgesloten. Indien de testresultaten bevestigen dat het inderdaad ketamine betreft, dan maakt de politie zich zorgen over het gebruik van deze drug. Dit middel wordt gebruikt als narcosemiddel voor mens en dier. Bij regelmatig gebruik is ketamine erg verslavend en dus een gevaar voor de volksgezondheid.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Buitenpost | 112 alarmeringen Buitenpost | Goedkoop Tanken in Buitenpost | Supermarkten in Buitenpost | Weerbericht Buitenpost